Søg
Close this search box.

Undervognsbehandling Hobro

PAVA og Dinitrol rustbeskyttelse

Undervognsbehandling med Dinitrol og PAVA er stadig en god ide i både Hobro og resten af landet. For i stedet for hårde vintre har vi fået et fugtigere og mere regnfuldt klima året rundt. Det er lige så slemt mod undervognen som en lang, streng vinter. Så book tid til undervognsbehandling hos Langer Biler i Hobro allerede i dag!

Kim Langer | Værkfører 
langer@langerbiler.dk
2213 8871
Tåsingevej 5, 9500 Hobro

Der var engang, hvor folk sendte bilen til undervognsbehandling hvert eneste efterår. Så var undervognen godt beskyttet mod vinterens sne, frost og salt.

Men i dag er vinteren knapt så streng, og temperaturen holder sig tit på den lune side af 0 °C stort set hele vinteren.

Så hvorfor blive ved med at rustbehandle bilen?

Fugtigere klima året rundt kræver effektiv rustbeskyttelse

I takt med at vinteren er blevet varmere, er klimaet herhjemme blevet fugtigere og mere regnfuldt. Samtidig kommer regnen oftere end tidligere i form af kraftige skybrud.

Derfor ender du med at køre med en fugtig undervogn i langt flere dage om året end forhen.

Det gør det endnu mere nødvendigt at undervogns- og rustbehandle bilen. For jo længere tid fugten får frit spil, jo hurtigere begynder undervognen at ruste.

Samtidig får du tit en bedre brugtpris for bilen, hvis du har fået den regelmæssigt undervognsbehandlet gennem alle de år, du har ejet den.

Undervognsbehandling i Hobro året rundt

Det betyder samtidig, at du kan undervognsbehandle bilen året rundt. Du behøver ikke kun at få det gjort om efteråret, sådan som mange valgte at gøre i gamle dage.

Hos Langer Biler i Hobro tilbyder vi således undervognsbehandling året rundt. Det gør det nemmere at få rustbeskyttet bilen, når det passer ind i din kalender.

Vi er dit Dinitrol og PAVA Center i Hobro

Tilmed kan du både få foretaget både Dinitrol- eller PAVA-behandlet din bil hos Langer Biler. Vi er autoriseret til at udføre begge typer rustbehandlinger. Så uanset om du er mest til PAVA eller Dinitrol, kan vi hjælpe dig her på vores værksted i Hobro.

Ligegyldigt hvilken metode du vælger, skiller vi bilens undervogn ad, rengør den, og får fyldt alle hulrum og samlinger med rustbeskyttelse. Samt lagt et beskyttende lag over hele undervognen, når den først er samlet igen.

Derved får fugt og vand sværere ved at få kontakt til metallet i undervognen. Det forlænger levetiden på undervognen, og reducerer risikoen for rust og gennemtæring af undervognens bærende dele.

Efter endt undervognsbehandling rengør og vasker vi bilen, så den stå helt uden spor af rustbehandlingen, og er klar til at køre ud i det næsten altid fugtige danske vejr.

Book tid til undervognsbehandling hos Langer Biler i Hobro

Så bor du i eller i nærheden af Hobro, er det bare at booke tid til undervognsbehandlingen af bilen.

Vi rustbehandler alle biler uanset mærke og model – og du behøver ikke have købt din bil hos os, for at du kan få behandlet undervognen med rustbeskyttelse på vores værksted.

Så kontakt os i dag pr. telefon, læg vejen forbi eller send os en mail, så finder vi et ledigt tidspunkt til rustbehandling af din bil, der passer ind i din kalender.

Kim Langer | Værkfører 
langer@langerbiler.dk
2213 8871
Tåsingevej 5, 9500 Hobro

Undervognsbehandling i Hobro

Få en god byttepris
på din brugte bil

1
Næste
2
Næste
3
Last Page
Registreringsnummer *
Udstyrsvariant
Farve
Hvor langt har bilen kørt (km)? *
Er service overholdt? *
1
Næste
2
Næste
3
Last Page
Din prisidé
Evt. mangler eller skader
1
Næste
2
Næste
3
Last Page
Navn *
E-mail *
Telefonnummer *
Adresse *

Vi tager altid din brugte bil i bytte.
Ring og få en snak om hvordan vi kan hjælpe dig.

værksted

brugte biler

Vi køber gerne din gamle bil

Book en prøvetur i

Undervognsbehandling

Book en prøvetur ved at udfylde formularen her