Søg
Close this search box.

Klargøring af bil til syn

Er det ved at være tid til, at din bil skal til syn? Hos bilforhandler Langer Biler Hobro tilbyder vi at tage et kig på din bil, inden den skal til syn, så du uden problemer kommer igennem synstjekket, og dermed undgår omkostningerne ved et omsyn.

Det kan oftest være en bekymring, om ens bil nu klarer synstjekket, og derfor kan du slippe for disse bekymringer ved at tage din bil forbi Langer Biler og lade os tage et kig på din bil. Her vil vi sørge for at tjekke, om der er noget, der skal ordnes, inden den skal til syn.

Hvad ses der på, når bilen skal synes?

Når din bil skal synes, er der helt essentielle faktorer, der skal fungere, for at din bil både er sikker at køre i og kan komme igennem synstjekket. Hos Langer Biler sørger vi for, at alle disse ting fungerer og er ordnet, så din bil ikke skal til omsyn.

Når du skal til et synstjek, skal du normalvis have en faguddannet til at kigge bilen igennem grundet sikkerheden og kvaliteten ved bilens elementer. Der er også ting, som du selv kan undersøge, men som udgangspunkt er det altid bedst og mest sikkert at have en professionel til at undersøge bilen.

Nedenfor har vi lavet to lister, der viser, hvad du selv kan tjekke og de ting, som du helst skal have en faguddannet til at se på ved et synstjek.

Synstjek – Hvad kan jeg selv gøre?

Som udgangspunkt er det altid bedst at have en faguddannet til at se på din bil, men der er dog få ting, som du selv kan kigge på, inden du kommer til synstjek. Disse er:

  • Billygter – Tjek om alle lys virker, som de skal
  • Mønsterdybden – Tjek om mønstret på dine dæk er ved at være slidt væk
  • Stenslag – Tjek alle dine ruder efter stenslag, især forruden
  • Hornet – Tjek om dit horn virker efter hensigten

Der er dog ting, som du ikke selv kan tjekke, og som du derfor skal have en faguddannet til at kigge på ved et synstjek. Disse ting omfatter:

For at sikre at din brugte bil eller brugte varevogn klarer sig let igennem syn, så kig forbi vores værksted på Tåsingvej 5 i 9500 Hobro og lad os lave et synstjek på den. Dermed er du sikret, at den både er sikker, god at køre i og som med garanti vil komme igennem syn. 

Kontakt Langer Biler i dag og få mere at vide om hvad vi kan gøre for, at din bil kommer igennem syn, uden at skulle omsynes.

Ring til os på tlf. 29 11 49 90 eller på mail bjl@langerbiler.dk og lad os tage en snak om hvad vi kan gøre for din bil.

Vil du gerne bestille tid i værkstedet?

ONLINE BOOKING - VÆRKSTED

Book værkstedstid

Det skal være nemt at booke tid til vores værksted. Derfor holder vores online booking åbent 24/7. Spring telefonkøen over og book nemt og hurtigt tid til eftersyn af din bil. Du skal blot indtaste dine oplysninger og finde den tid, der passer dig. Så står vi klar til at tage os godt af din bil.

1
Næste
2
Næste
3
Næste
4
Næste
5
Last Page
Registreringsnummer *
Hvor langt har bilen kørt (km)?
1
Næste
2
Næste
3
Næste
4
Næste
5
Last Page
Hvad kan vi hjælpe med
Bemærkning
1
Næste
2
Næste
3
Næste
4
Næste
5
Last Page

Ønsker du en lejebil?
Har du brug for en lejebil ifm. dit værkstedsbesøg, så vælg det nedenfor. Bemærk, at tilvalg af lejebil i nogle tilfælde kan have en indflydelse på udvalget af ledige tider på værkstedet. Forventet tidsforbrug for værkstedet, samt pris og vilkår for lejebil oplyses forud for dit besøg.

Transport
Bemærkning
1
Næste
2
Næste
3
Næste
4
Næste
5
Last Page
Dato *
1
Næste
2
Næste
3
Næste
4
Næste
5
Last Page
Navn *
E-mail *
Telefonnummer *

Få en god byttepris
på din brugte bil

1
Næste
2
Næste
3
Last Page
Registreringsnummer *
Udstyrsvariant
Farve
Hvor langt har bilen kørt (km)? *
Er service overholdt? *
1
Næste
2
Næste
3
Last Page
Din prisidé
Evt. mangler eller skader
1
Næste
2
Næste
3
Last Page
Navn *
E-mail *
Telefonnummer *
Adresse *

Vi tager altid din brugte bil i bytte.
Ring og få en snak om hvordan vi kan hjælpe dig.

værksted

brugte biler

Vi køber gerne din gamle bil

Book en prøvetur i

Klargøring af bil til syn

Book en prøvetur ved at udfylde formularen her