Søg
Close this search box.

Om os

Bredt sortiment og service i højsædet

Vi bestræber os på at kunne tilbyde et bredt sortiment af mange typer biler til markedets bedste priser. Vi står klar til at hjælpe dig med hele købsprocessen; fra at du har valgt den bil, som du gerne vil købe, og så til at få den finansieret og forsikret. Alting ordnet i samme omgang, og af et kyndigt team, som efterhånden har rig erfaring, når det kommer til salg og servicering af biler.

Vores udvalg af brugte biler til salg er alle blevet klargjorte inden salg, og de gennemgår et mekanisk tjek, inden at du kan se dem i vores sortiment. Desuden er vi medlem af 100% Autotjek, som garanterer dig en 100% gennemgået bil med mulighed for ekstra garanti. Til dette formål har vi eget værksted på adressen i Hobro, og da vi er medlem af TEKNICAR-kæden, kan vi tilbyde både reparation og serviceeftersyn, hvor din fabriksgaranti forbliver intakt, på såvel din nye eller brugte bil.

Vores søsterforretning Langer Engros/Export ApS opkøber og sælger masser af brugte biler hver dag, både i ind-og udland, så derfor vil vi kunne tilbyde dig den absolut bedste pris for din byttebil. Skulle du have en bil i overskud af den ene eller anden grund, opkøber vi også gerne den, uanset stand og alder.

Overvejer du at sælge din bil?

Vi mangler gode brugte biler - men byder også gerne på dine exportbiler

Sælg din bil til os

Oplysninger om din bil*:

Få en god byttepris
på din brugte bil

1
Næste
2
Næste
3
Last Page
Registreringsnummer *
Udstyrsvariant
Farve
Hvor langt har bilen kørt (km)? *
Er service overholdt? *
1
Næste
2
Næste
3
Last Page
Din prisidé
Evt. mangler eller skader
1
Næste
2
Næste
3
Last Page
Navn *
E-mail *
Telefonnummer *
Adresse *

Vi tager altid din brugte bil i bytte.
Ring og få en snak om hvordan vi kan hjælpe dig.

værksted

brugte biler

Vi køber gerne din gamle bil

Book en prøvetur i

Om os

Book en prøvetur ved at udfylde formularen her