Søg
Close this search box.

Engrosbiler

Engrosbiler til salg

Hos Langer Biler tilbyder vi også salg af engrosbiler. Vi modtager vores biler fra både private sælgere og virksomheder, og bilerne findes derfor i mange forskellige modeller og mærker.

Hvad betyder det at bilen handles engros?

At sælge biler engros betyder en række ting. Bilerne sælges som beset og uden forsikring med mindre andet aftales. En stor del af danske bilers pris udgøres af offentlig beskatning ved registrering. Vi sælger kun engrosbiler til kunder med et CVR-nummer, som kan være andre bilforhandlere, værksteder osv.

Er bilerne sikre?

Vi synes, at det er vigtigt, at de brugte biler, som forhandles her hos Langer Biler generelt er af høj kvalitet. Selvom at bilerne kommer ind fra både private og andre forhandlere, så henter vi ikke en bil hjem med mindre at vi ser potentialet i, at køretøjet kan gøre en af vores kunder glad og tilfreds. Du er derfor sikret en god oplevelse og et kvalitetsprodukt når du handler her hos os. Der er generelt høje krav til salg af biler i Danmark, især i forhold til service og vedligehold som skal dokumenteres, og dette kommer dig som bilejer til gode. På den måde er du sikret, at du ikke kommer afsted med en bil som du bliver ked af at eje.

I søgefunktionen nedenfor kan du søge i vores database, hvor du kan specificere de kriterier som du måtte have til din fremtidige bil. Du kan både sortere i brændstoftyper, fabrikant og ønsket model, så vi kan matche dig med lige præcist dén bil som du måtte søge efter.

Søg efter bil

Pris

Pris – slider
Pris – inputs

Kilometerantal

Kilometertal – slider
Kilometertal – inputs

Mærke, model & drivmiddel

Vil du gerne bestille tid i værkstedet?

ONLINE BOOKING - VÆRKSTED

Book værkstedstid

Det skal være nemt at booke tid til vores værksted. Derfor holder vores online booking åbent 24/7. Spring telefonkøen over og book nemt og hurtigt tid til eftersyn af din bil. Du skal blot indtaste dine oplysninger og finde den tid, der passer dig. Så står vi klar til at tage os godt af din bil.

1
Næste
2
Næste
3
Næste
4
Næste
5
Last Page
Registreringsnummer *
Hvor langt har bilen kørt (km)?
1
Næste
2
Næste
3
Næste
4
Næste
5
Last Page
Hvad kan vi hjælpe med
Bemærkning
1
Næste
2
Næste
3
Næste
4
Næste
5
Last Page

Ønsker du en lejebil?
Har du brug for en lejebil ifm. dit værkstedsbesøg, så vælg det nedenfor. Bemærk, at tilvalg af lejebil i nogle tilfælde kan have en indflydelse på udvalget af ledige tider på værkstedet. Forventet tidsforbrug for værkstedet, samt pris og vilkår for lejebil oplyses forud for dit besøg.

Transport
Bemærkning
1
Næste
2
Næste
3
Næste
4
Næste
5
Last Page
Dato *
1
Næste
2
Næste
3
Næste
4
Næste
5
Last Page
Navn *
E-mail *
Telefonnummer *

Få en god byttepris
på din brugte bil

1
Næste
2
Næste
3
Last Page
Registreringsnummer *
Udstyrsvariant
Farve
Hvor langt har bilen kørt (km)? *
Er service overholdt? *
1
Næste
2
Næste
3
Last Page
Din prisidé
Evt. mangler eller skader
1
Næste
2
Næste
3
Last Page
Navn *
E-mail *
Telefonnummer *
Adresse *

Vi tager altid din brugte bil i bytte.
Ring og få en snak om hvordan vi kan hjælpe dig.

værksted

brugte biler

Vi køber gerne din gamle bil

Book en prøvetur i

Engrosbiler

Book en prøvetur ved at udfylde formularen her